Multitude

10 October 2019

Wij bezochten AGI Open in Rotterdam!

Twee weken geleden stapten we met (bijna) het hele team op de trein naar Rotterdam voor AGI Open, een jaarlijks ontwerp festival waar ’s werelds meest vooraanstaande design guru's en enthousiastelingen samen komen voor een dag vol lezingen, presentaties en workshops. Het was een ontzettend leerzame en leuke dag, waar we veel inspiratie uit hebben kunnen halen! Samen maakten we een top drie van de sprekers die ons het meest wisten te overtuigen.

Luna Maurer (Studio Moniker)

Om Studio Moniker kan je niet heen. Laura Maurer heeft van haar interactieve design studio in Amsterdam een begrip weten te maken in de wereld van design. Met hun user generated designs focussen ze zich voornamelijk op de sociale effecten van technologie. Onze ontwerper Guy, uit Londen, voelde zich bijzonder geïnspireerd door Moniker: “Whether it’s through stickers or digital experiences, Studio Moniker encourages involvement. It brings joy seeing how people choose to express themselves.”

Hansje van Halem (Hansje van Halem Studio)

Grafisch ontwerper Hansje van Halem werd bekend met haar uitgesproken typografie en geometrische, psychedelische illustraties. Sinds 2017 werd Hansje officieel de hoofdontwerper voor Lowlands. Haar werk is ook te bewonderen in onder andere het Stedelijk Museum. Onze ontwerper Andrea liet zich door Hansje inspireren: “Heel tof om te zien hoe iemand zo haar eigen fascinaties weet te volgen, en daar op een inspirerende manier naam mee heeft gemaakt.”

Paula Scher (Pentagram)

De grote publieksfavoriet, oudgediende Paula Scher leerde ons hoe maakbaar onze carrière als ontwerper is, en dat je altijd groots moet blijven denken. “Het is vooral inspirerend om te zien hoe Scher investeert in haar relaties om daar vervolgens baanbrekende projecten van te maken.”, aldus David, één van onze founders. Ook de rest van het team was erg te spreken over Scher’s presentatie. De laagdrempelige manier waarop zij sprak over haar hoogte- én dieptepunten in haar carrière, waren volgens Thayenne, onze content marketeer, ook voor mensen die nieuw zijn in de wereld van design heel waardevol.

We sloten de dag af met lekkere speciaalbiertjes van de Kaapse Brouwers en zuurdesem pizza's in de Fenix Food Factory, want een teamuitje draait natuurlijk niet alleen maar om werk. Onze stagiaire Merel, wist dat goed te verwoorden: “AGI was vooral een ideale manier om, dankzij een gedeelde interesse, het team beter te leren kennen en buiten de studio met elkaar op te trekken. Het was een super inspirerende maar vooral ook gezellige dag!” 

Wil jij ook vorm geven aan verschilmakers?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je samen met ons werkt aan sterke merkidentiteiten en digitale oplossingen voor progressieve organisaties?

Bekijk alle vacatures

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Done!

Thank you for your subscription.