Multitude

17 juli 2019

Aan tafel voor het nieuwe normaal

Als je verschilmaker bent, doe je het anders dan de gevestigde orde. Dat betekent dat verschilmakers veel van elkaar kunnen leren. Multitude organiseerde daarom een diner voor bekende en nieuwe gezichten bij Instock Amsterdam.

Instock zet verspild eten letterlijk op de kaart: ze koken met eten dat anders weggegooid zou worden. We aten o.a. groentebouillon gemaakt van snijresten, taco’s met gefermenteerde kool en churros gemaakt van aardappels. Tussen de gangen door waren er presentaties van Nikki Spil van Zeeboerderij IJmond (waar we ook op excursie waren) en onze eigen Nick Topp.

Nikki legde uit hoe ze zeewier gebruiken als biofilter in de industriële zeemond van IJmuiden. Nick vertelde over de kracht van design, en hoe ‘oprecht’ design het verschil maakt bij het overdragen van de juiste boodschap.

Multitude werkt met en voor organisaties die aan een betere wereld werken. Juist daarom willen wij verschilmakers bij elkaar brengen om te werken aan het nieuwe normaal. Het eerste verschilmakersdiner is een feit. Dat smaakt naar meer.

Meer weten over Instock? We interviewden medeoprichter Bart Roetert over culinair koken met verspild voedsel.

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Roberto

Ons developmentteam breidt uit met een fullstack developer!

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Lisa

Lisa en Multitude zijn goede bekenden: we werkten samen toen Lisa als business strateeg bij CJP werkte. We zijn er trots op dat ze de overstap naar Multitude maakte, want bij ons gaat Lisa aan de slag als merkstrateeg.