Multitude

25 april 2019

Ambitie, frisse blikken, en een flinke dosis zelfspot: workshoppen met Made by 020

Mbo-studenten verdienen dezelfde kansen als hbo’ers en wo’ers. Toch zijn er voor mbo'ers bijna geen buitenschoolse programma's waar ze hun netwerk en talenten kunnen ontwikkelen. Gelukkig bestaat Made by 020, het eerste Amsterdamse netwerk voor ambitieuze mbo-studenten. 

We werken op veel verschillende manieren samen met Made by 020 – we ontwikkelden de branding door, we maakten het online platform, activatiecampagnes en nog veel meer. Maar we geven ook workshops aan de deelnemers.

Tijdens Made by 020 werken deelnemers aan social challenges in Amsterdam. We hielpen de deelnemers met het in kaart brengen van hun challenge, en met het toewerken naar een prototype van een goede oplossing. Na de workshop had elk groepje een uitgebreid plan de campagne uitgewerkt, en werd duidelijk wat er nog moest gebeuren om de challenges met succes op te kunnen lossen.

Was je bij de workshop en wil je er over doorpraten? Stuur rozemarijn@multitude.nl een mailtje!

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Roberto

Ons developmentteam breidt uit met een fullstack developer!

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Lisa

Lisa en Multitude zijn goede bekenden: we werkten samen toen Lisa als business strateeg bij CJP werkte. We zijn er trots op dat ze de overstap naar Multitude maakte, want bij ons gaat Lisa aan de slag als merkstrateeg.