Multitude

18 september 2019

Deze maand gestart: Andrea!

Dat ontwerp een waardevolle rol speelt bij de totstandkoming van ‘het nieuwe normaal’ hoef je Andrea niet te vertellen. Juist hierom wilde Andrea bij Multitude werken. En ontvingen wij Andrea met open armen.

Andrea studeerde eerst sociologie aan de UvA, waar ze leerde hoe we met elkaar samenleven en vooral ook hoe we vorm kunnen geven aan onze wereld. Gedreven door de overtuiging dat het beter, schoner en eerlijker kan startte zij met een vriendin het online platform Go Frank, dat je erbij helpt om betere keuzes te maken bij het samenstellen van je garderobe.

Grafisch ontwerp was altijd al een hobby van Andrea (zo ontwierp ze onder andere het faculteitsblad) en om deze passie te ontplooien volgde ze de master Graphic Design aan de St. Joost Akademie in Breda. Na een aantal jaren als freelance designer en art director bij communicatiebureau Johnny Wonder te hebben gewerkt is zij sinds september van start gegaan als Visual Designer bij Multitude. Welkom Andrea!

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Roberto

Ons developmentteam breidt uit met een fullstack developer!

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Lisa

Lisa en Multitude zijn goede bekenden: we werkten samen toen Lisa als business strateeg bij CJP werkte. We zijn er trots op dat ze de overstap naar Multitude maakte, want bij ons gaat Lisa aan de slag als merkstrateeg.