Multitude

27 maart 2020

Het zit niet mee, maar er zijn ook kansen.

Daar zitten we dan, in hetzelfde schuitje. We weten niet hoe de komende maanden eruit zien. Wat weten we wel? Dat de Corona-crisis ook weer ophoudt. Dat purpose-driven organisaties een enorme opmars aan het maken zijn. Dat de roep om toekomstbestendig ondernemen alleen maar groter wordt. Dat er een mooie periode aankomt na deze onzekere tijd.

Samen vooruit kijken 

Wij gebruiken deze periode om nieuwe plannen te maken. Voor wat er na 1 juni komt, maar ook nu. Want onze opdrachtgevers hebben ons nodig. Marqt voorziet een grote groep mensen elke dag van vers eten. Diversion zoekt naar manieren om groepen studenten te begeleiden die niet meer in klaslokalen te vinden zijn. De MetropoolRegio Amsterdam heeft nog steeds een arbeidsmarktprobleem, helemaal nu de zorg onder hoogspanning staat. Er zijn veel kantoorpanden die nodig door hello energy verduurzaamd moeten worden. Het Kansfonds zet zich onverminderd hard in voor jongeren die tussen wal en schip vallen. Allemaal vraagstukken waar we met onze creatieve skillset dag in dag uit mee bezig zijn, en die niet verdwijnen door deze pandemie. 

Er is werk aan de winkel

Het is meer dan ooit tijd om naar elkaar om te kijken. Laten we deze periode gebruiken om elkaar vooruit te helpen. Dat helpen is geen sprong in het diepe: ons team werkt elke maand al een dag pro bono. Dat aanbod willen we uitbreiden. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

  • Moet het roer (deels) om zodat je deze periode kunt overbruggen? 
  • Is het tijd voor een herpositionering zodat je straks een sterke comeback kunt maken?
  • Ontstaat er ruimte voor een rebranding die eigenlijk al een hele tijd nodig was?
  • Kun je je nu richten op een nieuwe conversiegedreven website, waarmee je straks de verliezen van deze maanden kunt corrigeren? 
  • Wil je je klanten met een video of explainer animatie uitleggen wat ze van je kunnen verwachten?


Neem contact met ons op voor een gratis quickscan. We denken met je mee, stellen ons proactief op, en als er in betere tijden een samenwerking uitkomt is dat geweldig. Zo niet, even goede vrienden. 

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Roberto

Ons developmentteam breidt uit met een fullstack developer!

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Lisa

Lisa en Multitude zijn goede bekenden: we werkten samen toen Lisa als business strateeg bij CJP werkte. We zijn er trots op dat ze de overstap naar Multitude maakte, want bij ons gaat Lisa aan de slag als merkstrateeg.