Multitude

23 februari 2021

Maak kennis met Mette!

Een stage beginnen in het midden van een lockdown, je moet het maar aandurven. Onze nieuwe ontwerpstagiaire Mette vreesde er gelukkig niet voor!

Tijdens haar studie Communication & Multimedia Design in Utrecht koos Mette ervoor om een specialisatie in de richting van branding te doen. Uit haar liefde voor een eerlijke en verantwoordelijke manier van leven werkte ze aan een opdracht voor het duurzame jeans merk Mud Jeans. Toen ze daarna Multitude ontdekte, wist ze meteen dat ze voor ons aan de slag wilde. “Een bureau vinden dat precies dezelfde waarden deelt als ik, is een droom die werkelijkheid wordt!” Tijdens haar stage bij Multitude hoopt Mette meer te leren over het ontwerpen van merkidentiteiten en alles wat daarbij komt kijken.

In haar vrije tijd is Mette graag bezig met voeding. In het weekend werkt ze bij Ekoplaza en houdt ze zich bezig met fotografie, tekenen en architectuur. En als we niet in lockdown zitten? Dan trekt Mette met haar familie de wereld rond. Bovenaan haar post-lockdown lijstje staat Zwitserland, waar ze met de trein naartoe wil zodra het weer kan. Leuk dat je er bent, Mette!

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Roberto

Ons developmentteam breidt uit met een fullstack developer!

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Lisa

Lisa en Multitude zijn goede bekenden: we werkten samen toen Lisa als business strateeg bij CJP werkte. We zijn er trots op dat ze de overstap naar Multitude maakte, want bij ons gaat Lisa aan de slag als merkstrateeg.