Multitude

Wij maken van de ethische keuze de logische keuze

We gebruiken digitale branding om je missiegedreven organisatie te laten groeien. Onze manier van werken maakt voorlopers herkenbaar en benaderbaar, zodat je organisatie kan uitgroeien tot een merk met impact. Met strategie, design en marketing benutten we je volledige potentie. Daarmee bereik je je doelen sneller, wat leidt tot grotere impact op sociaal-maatschappelijk en duurzaam niveau. Samen creëren we een maatschappij met een nieuw verhaal. Verteld vanuit een ander ideaal: groener, eerlijker en schoner.

Strategieën voor het nieuwe normaal

Een sterk merk ontstaat niet zomaar: we leggen er een sterke basis onder. Om die basis te bouwen, werken we bij Multitude volgens de Brand the Change methode. Daarmee krijgen we in een vroeg stadium scherp waar je onderscheidende vermogen ligt – nu én straks. Door workshops en onderzoek definiëren we samen wie je bent, wat je doet, waarom je ertoe doet, wie je publiek is en hoe je kunt sturen wat ze van je denken. Dit onderzoek vatten we dit samen in een strategierapport, wat we gebruiken als leidraad voor alle strategische keuzes rondom design, de website, content en campagnes.

 

Design dat vooruitgang aanjaagt

Steeds meer organisaties beseffen dat ze waarde willen toevoegen aan de maatschappij. Maar hoe laat je dat zien? Samen met ons vind je een vorm die naadloos aansluit op je strategie. Die implementeren we vervolgens overal: van visuele identiteit tot animaties, van websites tot campagnes. We geven je merk een vooruitstrevend gezicht dat past bij je missie en waar je doelgroepen op aanslaan. De status quo veranderen lukt immers alleen als je laat zien dat je de uitdagingen van de toekomst begrijpt.

Content, copy & marketing die mensen in beweging krijgt

Om je doelgroepen te bereiken en in beweging te zetten, is scherpe content nodig. Met een goed verhaal steel je harten, trek je de aandacht en overtuig je jouw doelgroep. We zorgen er samen voor dat de jouw merkverhaal doorvertaald wordt naar scherpe copy, video’s en campagnes. Als deze basis goed is, blijven we graag betrokken bij het maken van content om je merk te blijven laden. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, social content, blogs en FAQ’s. Zo worden de nieuwe inzichten een logisch onderdeel van de bestaande strategie, die we met elkaar kunnen bewaken. We zorgen ervoor dat we gericht content produceren op basis van groeidoelstellingen en het bereiken van specifieke doelgroepen op bepaalde onderwerpen.

Toekomstbestendig development dat met je meegroeit

Technische beperkingen bestaan voor ons niet. We maken websites, apps en platforms die jou zoveel mogelijk vrijheid geven. Met het oog op de toekomst ontwerpen we flexibele en gebruiksvriendelijke componenten die ons en jullie in staat stellen om mee op- en uit te bouwen. Dat betekent dat je niet vast zit aan rigide templates en dat je er in de toekomst altijd nieuwe componenten aan toe kunt voegen. Zo groeit je site, app of platform duurzaam met je mee, en blijf je hem doorontwikkelen zonder dat je ons daar altijd voor nodig hebt.

Met ons multidisciplinaire team bouwen we elke dag aan duurzame & ethische merken. We weten als geen ander dat je een lange adem nodig hebt om verschil te kunnen maken. Daarom zijn alle producten en diensten die wij leveren geschikt om mee te groeien met jouw ambities.

Wil je met ons werken? Wij worden graag jouw creatieve partner.

Stuur Rozemarijn Koopmans een e-mail